Etwinning Projemiz 'The Mediterranean our home ' ( Akdeniz Bizim Evimiz )

Etwinning Projemiz 'The Mediterranean our home  ' ( Akdeniz Bizim Evimiz )

19.10.2023 66

Yıldızlar Sınıfı İsrafil Hocamızın okulumuzda yürüttüğü projenin tanıtımı .

Tanıtım :

Projenin amacı küçük çocukların yuvaları olan Akdeniz'in farkına varmalarına yardımcı olmaktır. Şunları öğrenecekler: a) zeytinyağı ve bitkisel gıdaların düzenli tüketimine dayanan Akdeniz yemek kültürleri hakkında, b) aşırı balıkçılık, plastik kirliliği, iklim değişikliği vb. dahil olmak üzere Akdeniz'in karşı karşıya olduğu tehditler hakkında, c) Akdeniz anıtları ve turistik yerleri hakkında. Bilim, matematik, sanat ve robotik gibi Steam alanları yer alacak. Proje 13., 14. ve 15. Sürdürülebilir Kalkınma Hedefi ile bağlantılıdır.

Description :

The aim of the project is to help young children to be aware of the Mediterranean, their home. They are going to learn: a) about the Mediterranean food cultures, that is based on the regular consumption of olive oil and plant foods, b) about the threats that the Mediterranean faces including over fishing, plastic pollution, climate change, etc., c) about the Mediterranean monuments and attractions. Steam areas such as science, mathematics, arts and robotics will be involved. The project is connected with the 13th, 14th and 15th Sustainable Development Goal.

Kaynak: https://schooleducation.ec.europa.eu/en/etwinning/projects/mediterraneanourhomeskillslabs/twinspace